Ceva Talent

Written in

by

Ceva Romanesc organizeazae un eveniment si mediu de intalnire al tinerilor profesionisti cu actualii lideri si oameni de afaceri din diaspora romana – Ceva Talent: Business Networking & Social Mixer.

Scopul este de a-i sprijni pe tineri in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata muncii. Avem incredere in capitalul uman al diasporei romane. Credem cu tarie ca exista multi tineri care pot deveni profesionisti de referinta in domeniul lor, mai ales daca la inceputul carierei au sansa sa fie intr-o pozitie care sa le puna in valoare talentul si pasiunea.

Pentru studenti si tinerii profesionisti, evenimentul ii va ajuta sa stabileasca legaturi cu persoane in functii importante si posibilitatea de a gasi locuri de munca, coop, sau internships.

Atragerea de tinere talente in mod continu este una dintre premizele principale de succes intr-o piata din ce in ce mai competitiva.

Pentru oamenii de afaceri, evenimetul le va oferi posbilitatea de a intalni tineri talentati, educati in sistemul canadian, care inteleg noile nevoi si directii de business, cat si nevoile specifice in comunicarea cu diaspora.

Pentru asociatii si organizatii non-profit, evenimentul le pune in legatura cu potentiali membrii sau clienti care pot beneficia de serviciile oferite de acestia.

Ceva Talent isi propune sa contribuie la dezvoltarea diasporei romanesti prin formarea de lideri autentici si antreprenori. Totodata, viziunea noastra este ca evenimentul sa reprezinte vocea de referinta a tinerilor profesionisti.

Evenimentele au loc:

Mai, 2012 – TBA

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la contact@cevaromanesc.com

[contact-form-7 id=”67″ title=”Networking”]

Tags